Tennisskolan

Varje sommar har Mölle TK tennisskola för både vuxna, ungdomar och barn. Tennisskolan är populär och veckorna bokas upp snabbt. Våra kurser är för alla nivåer, från nybörjare, glada amatörer till de som även spelat i många år. Läs mer om våra tränare.

Period
Tennisskolan pågår mellan v 26 t.o.m v 32, veckovis måndag - fredag. Uppehåll v 29, då tävlingen Möllespelen avgörs.

► Anmälan
Du kan anmäla dig till tennisskolan från 1 april 2024, genom formuläret. Du får en mejlbekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Anmälan är bindande, och vid avanmälan senare än en vecka före respektive träningsvecka startar utgår full kursavgift. Träningstiderna publiceras här på hemsidan varje lördag innan respektve träningsvecka (tidigare om vi kan).

Tennisskola för barn
Tennisskolan för barn riktar sig till de yngsta, mellan 5–15 år. Grupperna sätts ihop efter spelstyrka och utifrån social aspekt med målet att barnen ska tycka att det är roligt med tennis. En lektion är mellan 45min - 60min beroende på ålder. Priset per deltagare/barn och vecka 600 kronor.

Tennisskola för juniorer och vuxna
Tennisskolan för juniorer och vuxna riktar sig till dem 16 år & uppåt. Det grupperas efter spelstyrka i grupper på mellan 4-6 deltagare. En lektion är 60min. Priset per deltagare och vecka 875 kronor.

Medlemskap behövs
Alla som vill delta i tennisskolan behöver bli medlem i klubben. 


Privatlektionser för medlemmar och gäster
Ett populärt komplement till tennisskolan är privatträning med någon av klubbens tränare. En möjlighet att vässa ditt spel!

Vid frågor om tennisskolan, mejla tennisskola@molletk.se

Anmälan till Tennisskolan

 - Öppnar först 1 april, 2024

  • Varje elev registreras separat.
  • Fakturan skickas per mejl efter avslutad träning och sommar. Om samma e-postadress anges för alla i familjen, samlas alla på en faktura.
  • Viktigt! Används endast om de fyra sista siffrorna i personnumret saknas på eleven och när bosatt i annat land.
  • Ange vilken vecka/veckor du vill träna, och om du har önskemål att träna med vän. Anmälan är bindande, och vid avanmälan senare än måndagen före respektive träningsvecka börjar utgår full kursavgift. Medlemskap i klubben behövs för tennisskolan (läggs på faktura om du inte redan är medlem (100kr/barn, 200kr fr 16 år & uppåt).
  • Ange tennisnivå och erfarenhet