Tennisskola 2021

Mölle tennisklubb arrangerar varje sommar tennisskola för vuxna, ungdomar och barn. Några förkunskaper krävs inte utan alla är välkomna. I tennisskolan får alla utveckla sitt kunnande. Våra tränare har en gedigen erfarenhet och är mycket uppskattade. De anpassar alltid utbildningen efter deltagarna.

Period
Tennisskolan pågår under sommaren veckovis från måndag till fredag. Säsongsstart är vecka 26
och sedan håller tennisskolan på t.o.m. vecka 32. Vid tillräckligt stort intresse börjar tennisskolan i år vecka 25. Tennisskolan har uppehåll vecka 29.

Tennisskola för barn
Tennisskolan för barn riktar sig till de yngsta som är ungefär 5–15 år. Grupperna sätts ihop både efter spelstyrka och utifrån social aspekt med målet att barnen ska tycka att det är roligt med tennis. Varje grupp är på 5–6 deltagare. En lektion är på 45 minuter eller 60 minuter beroende på ålder.

Priset per deltagare och vecka är 600 kronor.

Tennisskola för juniorer och för vuxna
Tennisskolan för juniorer och vuxna riktar sig till dem som är 16 år och uppåt. Deltagarna grupperas efter ålder och spelstyrka i grupper på max 4 deltagare. En lektion är på 60 minuter.

Priset per deltagare och vecka är 825 kronor.

Privatlektioner
Ett populärt komplement till tennisskolan är privatträning med någon av klubbens tränare. Under sommaren kan privatlektioner bokas antingen enskilt eller i grupp med någon av våra tränare.

Medlemskap
Alla som vill delta i tennisskolan måste bli medlem i klubben. Medlemsavgiften erläggs i samband med betalning till tennisskolan. 

Anmälan
Anmälningar till tennisskolan och privatlektioner sker från 1 april säsongen 2021 till klubbens ansvarige tränare Thomas Bergström på telefon 073-382 66 42 eller e-post. Anmälan till kurserna är bindande. Vid avanmälan senare än kl 18 fredag före respektive träningsvecka utgår full kursavgift.