Tennisskola 2021

Varje sommar har Mölle TK tennisskola för både vuxna, ungdomar och barn. Det är populärt och veckorna bokas upp snabbt. Våra kurser är för alla nivåer, från nybörjare, glada amatörer till de som även spelat i många år. Våra tränare har lång erfarenhet och är mycket uppskattade. 

Period
Tennisskolan pågår mellan v 26 t.o.m v 32, veckovis måndag - fredag. Vid stort intresse börjar den redan v 25. uppehåll v 29, då Möllespelen avgörs.

Anmälan
Anmälningar till tennisskolan och privatlektioner för 2022, sker från 1 april 2022, till klubbens ansvarige tränare Thomas Bergström på telefon 073-382 66 42 eller e-post. Anmälan är bindande, och vid avanmälan senare än kl 18 fredag före respektive träningsvecka utgår full kursavgift.

Tennisskola för barn
Tennisskolan för barn riktar sig till de yngsta, mellan 5–15 år. Grupperna sätts ihop efter spelstyrka och utifrån social aspekt med målet att barnen ska tycka att det är roligt med tennis. Varje grupp ca 5–6 deltagare. En lektion är mellan 45min - 60min beroende på ålder. Priset per deltagare/barn och vecka är 600 kronor.

Tennisskola för juniorer och för vuxna
Tennisskolan för juniorer och vuxna riktar sig till dem 16 år & uppåt. Det grupperas efter spelstyrka i grupper på max 4 deltagare. En lektion är på 60min. Priset per deltagare och vecka är 825 kronor.

Medlemskap behövs
Alla som vill delta i tennisskolan behöver bli medlem i klubben. 


Privatlektioner för medlemmar och gäster
Ett populärt komplement till tennisskolan är privatträning med någon av klubbens tränare. En möjlighet att verkligen vässa ditt spel.