Tennisskola 2022

Varje sommar har Mölle TK tennisskola för både vuxna, ungdomar och barn. I år leds träningarna av vår nya tränare, Magnus Nilsson och hans team. Tennisskolan är populär och veckorna bokas upp snabbt. Våra kurser är för alla nivåer, från nybörjare, glada amatörer till de som även spelat i många år. Läs mer om våra tränare.

Period
Tennisskolan pågår mellan v 26 t.o.m v 32, veckovis måndag - fredag. Uppehåll v 29, då tävlingen Möllespelen avgörs.

► Anmälan
Du kan anmäla dig till tennisskolan och privatlektioner, från 1 april 2022, genom att mejla, tennisskola@molletk.se (går till nya tränaren, Magnus Nilsson). Du får en mejlbekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Anmälan är bindande, och vid avanmälan senare än kl.18 fredag före respektive träningsvecka utgår full kursavgift. NYTT för i år - Träningstiderna publiceras här på hemsidan varje lördag innan respektve träningsvecka.

När du anmäler dig, vänligen ange följande i ditt mejl:
Namn, tidigare tenniserfarenhet, födelsedatum (ååmmdd), vilken vecka/veckor du vill träna, och om du har önskemål att träna med vän.

Tennisskola för barn
Tennisskolan för barn riktar sig till de yngsta, mellan 5–15 år. Grupperna sätts ihop efter spelstyrka och utifrån social aspekt med målet att barnen ska tycka att det är roligt med tennis. Varje grupp ca 5–6 deltagare. En lektion är mellan 45min - 60min beroende på ålder. Priset per deltagare/barn och vecka är 600 kronor.

Tennisskola för juniorer och för vuxna
Tennisskolan för juniorer och vuxna riktar sig till dem 16 år & uppåt. Det grupperas efter spelstyrka i grupper på max 4 deltagare. En lektion är på 60min. Priset per deltagare och vecka är 825 kronor.

Medlemskap behövs
Alla som vill delta i tennisskolan behöver bli medlem i klubben. 


Privatlektioner för medlemmar och gäster
Ett populärt komplement till tennisskolan är privatträning med någon av klubbens tränare. En möjlighet att verkligen vässa ditt spel.

Bollsponsor Tennisskolan

NYTT för 2022
Tennis & Golf Camp

Mölle golfklubb och Mölle Tennisklubb bjuder in till gemensamt läger för barn mellan 7-15 år i sommar!

4 heldagar (9:00-15:00) med gemensam träning med golf- och tennisinstruktörer, alla nivåer är välkomna oavsett tidigare erfarenhet. Lunch på Kullagårdens Värdshus ingår alla fyra dagar
Pris per barn är 975 kr. Begränsat antal platser. För mer information hör av er till Erik Julin, info@molletk.se