Tävling & Lek

Mölle tennisklubb är en aktiv tennisklubb. Sedan starten har klubben erbjudit tennisskola, tävlingar och lek varje sommar. Det finns alltid något alternativ för alla spelartyper och åldrar. Klubben vill uppmuntra till alla att pröva på och spela tennis.

För dig som är tävlingssugen är Möllespelen ett bra alternativ för dig. Du kan delta i flera olika klasser beroende på vad som passar dig, ålder och spelnivå. Klubbtävlingen är väldigt populär, inte bara för deltagarna utan för gäster och vänner som alla tar sig upp till klubben för att titta och heja. Själva finaldagen drar alltid väldigt många entusiaster. Tävlingen avslutas alltid med en stor gemensam grillfest vid klubben på kvällen, ett härligt knytkalas för stora som små.

För våra allra minsta, har vi under många år kört Joakim von Anka cup. En lekfull heldagsaktivitet med roliga tävlingsinslag. 

En annan väldigt viktig del är den sociala delen. Mötet med andra människor, alla medlemmar varje år. Här på vår fina tennisanläggning finner du en naturlig träffpunkt både för dig som vi spela tennis eller för dig som bara vill ta en kopp kaffe och prata lite.

Oftast finns det alltid lite kaffe att hämta i klubbhuset, och under Möllespelen har vi ett enklare sommarcafé öppet för alla deltagare, besökare.