Välkommen till Mölle Tennisklubb

Mölle Tennisklubb ligger vackert beläget i Mölle, längst ut på Kullaberg. Från våra banor har du en härlig utsikt över Öresund. Vi är en väldigt aktiv sommarklubb med flera hundra medlemmar som varje år träffas för att spela, tävla och prata tennis, umgås. Under sommaren erbjuder vi både tävling, tennisläger och enskilda lektioner för både stora som små och för alla nivåer. Mer om det här.


Nyheter

Nästa Styrelsemöte äger rum den 10 oktober, 2021

 

                                                                                                                                     Sponsorer

MÖLLESPELEN 2021

Turneringen är avslutad. Se lottningar och resultat här Vilken härlig tennisvecka det blev! Tack till alla deltagare och alla er som kom för att titta och heja på. Vi längtar redan till nästa års tävling!

Under tävlingen dagtid når du tävlingsledningen på telefon 0733-606659, övrig tid info@molletk.se


MÖLLE vs ARILD
11 Juli, 2021
 

Damdubbel: inställd 
Jr dubbel 1: 0-6, 3-6
Jr dubbel 2: 4-6, 3-6
Herrdubbel 1: 4-6, 6-4,10-7
Herrdubbel 2: 6-1 6-2
Avgörande turnerings super tiebreak: 11-9

” Den 11 juli bjöd inte bara på Wimbledon herrfinal utan även spännande matcher från den årliga duellen mellan Mölle och Arild. Stort grattis till alla spelare som deltog. Tack även till publik och supportrar som hejade fram våra duktiga dubbellag. Dagen bjöd på riktigt fin tennis och härlig stämning på klubben. ” 

BOKA BANA
Bokning av bana gör du via bokningssystemet
MATCHi
 
Missa inte att lyssna på Mölle TKs egna Voltaire, Peter Hallberg. Han är med i Höganäs Summer Book Festival som är i Blå Hallen nu på fredag och lördag. Peter kommer prata om sin nya bok Ensamhetens strategier. Välkomna http://hsbookfest.se/medverkande/ulf-peter-hallberg-kosmopolitisk-forfattare-och-oversattare/ #mölle #mölletk #höganäs @hsbookfest #höganässummerbookfestival
Badsäsongen nästan slut men grussäsongen är igång ett tag till på Mölle Tk! 🎾Passa på att spela, bra tennisväder i helgen🌤
loading...

Det här företaget är en av våra sponsorer. De bidrar årligen till vår verksamhet. Läs mer om våra sponsorer här