Välkommen till Mölle Tennisklubb
 

Mölle Tennisklubb är vackert beläget på Kullaberg i Mölle. Den vackra platsen, stämningen mellan människorna, generationstänkandet och barnens glädje gör platsen unik. Verksamheten bedrivs till största del under sommarhalvåret, då vi håller våra två grusbanor öppna, och vår anläggning står öppen för alla året runt. Vi är en väldigt aktiv och levande sommarklubb med flera hundra medlemmar som varje år träffas för att spela, tävla och umgås. Vi arrangerar allt från tenniskola, lektioner för vuxna och barn och för alla nivåer, en årlig tennistävling, klubbutbyten, grillfester och mycket mer. Välkommen.

Boka bana
gör du via bokningssystemet MATCHi
 
Bli medlem
Mölle Tennisklubb.
 

Läs senaste artikel om oss i Möllekuriren här

Passa på - sista dagarna att spela 🎾. På lördag har det tyvärr blivit dags att stänga ner banorna för säsongen. Tar emot men oj vilken säsong, sommar och spel vi fick i år 🎾🫶🏻💪🏻 Tack ALLA för en magisk sommar på klubben. Ses igen om bara en så där 9 månader!
Höganäs Energi har varit en sponsor till Mölle Tk under flera år och har nyligen förlängt sitt avtal som guldsponsor ⭐️Vi ser fram emot ett framtida samarbete! Alla medlemmar välkomnas nu på öppet hus hos Höganäs Energi den 14 september. Där får du möjlighet att ställa frågor och få information om det senaste inom energiteknik. ​​​​​​På öppet hus får du titta på det senaste inom solceller, batterier och energiteknik. Har du frågor kring elhandelsavtal, vill ha råd om energieffektivisering, eller undrar hur fjärrvärme och vårt lokala internet fungerar, hjälper vi dig gärna. Våra energi- och teknikrådgivare, kundservice och elnätschefen är några av dem du möter på öppet hus. ​ Öppet hus äger rum onsdag 14 september från 10:00 till 18:00. Vi ses på Höganäs Energis kontor, Verkstadsgatan 13C, Höganäs.​ #höganäsenergi

Stolta partners till Mölle TK

loading...

Läs mer om hur du som företag, privatperson kan vara med och sponsra klubben här.

Nya klubbkläder! Mer info här
loading...

Följ oss även via: