Årsbrev från styrelsen 2019


Kära Mölle TK Vänner

Idag är februarivintern grå och kylig i Mölle. Om man studerar gräsmattorna noga så kan man se både vintergäck och snödroppar som gör försök att visa sig. Det påminner om att vi är på väg åt rätt håll och därmed en ny säsong med Mölle Tennisklubb.

Vi kan blicka tillbaka på ett lyckat tennisår 2018, även om värmen bitvis höll på att knäcka både tränare i tennisskolan och tävlingsledare, kafémedarbetare mfl under Möllespelen. Eva och Maud har troget jobbat med vårt Kafé under ett par år och verksamheten är nu verkligen på topp.

Till alla er som har jobbat med olika saker i klubben under verksamhetsåret vill vi i styrelsen rikta ett speciellt stort och varmt tack. Utan era insatser så hade inte klubben fungerat så väl som den gör och det är ju dessutom roligt att göra saker tillsammans. Vi behöver bli fler så hör bara av dig för att göra någon insats för klubben.
Under året slutförde vi arbetet med vårt nya klubbrum och kök. Möbler kom på plats och vi kan nu alla njuta av ett trevligt och inbjudande hus. I styrelsen kommer vi att under 2019 påbörja en diskussion om uppfräschning av den övriga delen av huset och lägga upp en underhållsplan av klubbhus och anläggning.

Tennisskolan var under 2018 fortsatt stor och den sköts proffsigt med Thomas Bergström i spetsen tillsammans med övriga tränare. Tränare under säsongen 2019 kommer framför allt att vara Thomas Bergström och Erik Nordblom. Tennisskolan kommer att pågå mellan v. 26-28 och v. 30-32, med avbrott för Möllespelen v.29. Våra två tennisbanor öppnar för spel den 1 juni.
Möllespelen 2018 gick bra och vi hade inga regnavbrott alls vad jag kan minnas. Tyvärr förlorade vi med liten marginal matchen mot Arild. I år har vi matchen på hemmaplan och då är det dags att bucklan åter kan pryda vårt klubbhus.

Vi har en gemensam fixardag på påskdagen den 21 april kl. 10.00. Då är ni alla välkomna att under trevliga former städa och fixa lite på vår fina tennisanläggning. Klubben bjuder på fika med mackor och grillad korv.
Till sist vill vi påminna om medlemsavgiften. Styrelsen vill att du betalar medlemsavgiften senast den 31/3. Bankgironumret är 5309-6269. Betalar du senare kommer vi att ta ut en förseningsavgift på 50 kronor. Lägg speciellt märke till att medlemsavgiften för barn under 18 år är sänkt till 100 kronor. Tänk också på att familjemedlemskap endast gäller föräldrar och barn och där barnen är under 18 år. För våra aktiviteter under tennissäsongen 2019, se vårt kalendarium på www.molletk.se. Kalendariet kommer att vara uppdaterat på vår hemsida inom någon vecka.

Jag vill till sist tacka er alla för den gångna säsongen 2018 och vill på detta sätt hälsa er välkomna till en ny säsong med Mölle TK 2019.

Varma hälsningar, styrelsen i Mölle Tennisklubb/gm Carl-Johan

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter