Hantering av personuppgifter

Hej tennisspelare!

Du har säkert inte missat den nya dataskyddslagen GDPR som träder i kraft den 25 maj 2018. Den är till för att stärka skyddet av personuppgifter för privatpersoner inom hela EU.

Inom föreningens tennisverksamhet behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bl.a. till att hålla ordning i våra medlemsregister, ta del av ekonomiskt stöd eller arrangera klubbmästerskap. Därför har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den på vår hemsida här.

Om du har frågor eller behöver uppdatera dina uppgifter, vänligen kontakta oss på info@molletk.se.

Soliga hälsningar,
Mölle Tennisklubb